Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η ταινία Star Wars του J.D. Dillard

*
Μπορεί η ταινία Star Wars του Shawn Levy να προχωράει κανονικά, όμως εκείνη που ετοίμαζε ο J.D. Dillard, σε συνεργασία με τον σεναριογράφο του Luke Cage, Matt Owens κατέληξε στα συρτάρια της Lucasfilm. Μιλώντας στην ιστοσελίδα The Wrap, ο Dillard ανέφερε ότι δυστυχώς η ταινία έχει ακυρωθεί, όμως δεν έφταιγε η έλειψη προσπάθειας. Στο βιογραφικό του δημιουργού υπάρχουν οι ταινία με υπερήρωες, Sleight και το φιλμ τρόμου Sweetheart. Το επόμενο project του είναι το πολεμικό δράμα Devotion, όπου πρωταγωνιστούν οι Jonathan Majors και Glen Powell.

Εκτός από την ταινία του Levy, ο showrunner της σειράς Watchmen, Damon Lindelof γράφει το σενάριο για μία ακόμα, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Sharmeen Obaid-Chinoy και χρονικά τοποθετείται μετά από το The Rise of Skywalker. Όμως δεν θα συνεχίζει την ιστορία του Skywalker.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*